Subway doet mee aan Nationale Week Zonder Vlees

Door Elly van der Zee 3 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Subway doet mee aan Nationale Week Zonder Vlees
Subway Vegan Supreme

Steeds meer mogelijkheden voor gemakkelijk en lekker vegetarisch eten

Amsterdam, 21 januari 2019 – Restaurantketen Subway doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees. In deze week, die als doel heeft om Nederland bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten, brengt Subway volop onder de aandacht dat er lekkere alternatieven zijn. De Nationale Week Zonder Vlees is dit jaar van 11 tot 17 maart 2019.  

Isabel Boerdam, initiatiefnemer van de Week Zonder Vlees en tevens bekend als De Hippe Vegetariër: “Wij zijn heel blij dat Subway Restaurants meedoet aan deze actieweek, waarin we laten zien dat minder vlees eten een grote impact heeft en makkelijker is dan je denkt. Doordat wij de handen ineen hebben geslagen, heeft de Week Zonder Vlees nu de support van ruim 200 Subway restaurants! Zij laten zien dat je gemakkelijk, snel en lekker vegetarisch kunt eten, ook onderweg of tijdens de lunch. Daarvoor kun je prima bij Subway terecht.”

De restaurantketen heeft namelijk een vegetarische en twee veganistische Subs, vertelt Marc van der Lee, Regional PR & CSR Director Europe van Subway. “We staan bekend om onze vele keuzemogelijkheden, waaronder ook steeds meer vegetarische en vegan opties. Omdat het lekker is en we onze gasten de keuze willen bieden. Tijdens de Week zonder Vlees wijzen we onze klanten extra op deze varianten. De nieuwe Vegan Supreme bijvoorbeeld, een gekruide kikkererwtenburger omhuld met quinoa – op een broodsoort naar keuze. Wij bieden allerlei mogelijkheden, zodat iedereen naar eigen wens zijn Sub of salade kan samenstellen.”

Over Subway® Restaurants
Subway® Restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel ruim 200 Subway® restaurants. Bij Subway® restaurants kunnen gasten terecht voor heerlijke Subs, bereid met versgebakken brood. Subs als Chicken Caesar, Bacon Avocado en Chicken Teriyaki zijn ook als salade verkrijgbaar. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De Subway® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij gasten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000