Gronings echtpaar ‘Oppas opa en oma van het noorden’

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Gronings echtpaar ‘Oppas opa en oma van het noorden’

Kleinkinderen en Fleurop-bloemist zetten Willem en Jolanda de Vries in het zonnetje

 

Groningen, 30 november 2018 – Willem en Jolanda de Vries zijn verkozen tot ‘Oppas opa en oma van het noorden’. Het Groningse echtpaar werd tijdens een feestelijk verrassingsmoment in de bloemen gezet. Een boeket dat kleinkinderen Jayde (10) en Senna (5) zelf mochten samenstellen.

“Een ontzettend attente actie”, laat dochter Daniëlle de Vries weten. “Ze waren compleet verrast en moesten zelfs een traantje wegpinken toen hun kleinkinderen met het prachtige boeket voor de deur stonden.” Dat boeket hadden Jayde en Senna, met een klein beetje hulp van Fleurop-bloemist Bloemen Mozaïek, helemaal zelf gemaakt. Een kleurrijke creatie met onder andere rozen, gerbera’s, chrysanten en lisianthus.

Waardering
Willem en Jolanda staan altijd klaar voor hun kleinkinderen. Van oppassen tussen de middag tot complete logeerpartijtjes. Daniëlle is alleenstaande ouder en kan de hulp goed gebruiken. “Het is heel fijn dat je op je ouders terug kunt vallen. Een bedankje was meer dan verdiend en deze actie van Fleurop was een leuke manier om onze waardering te laten blijken. Geweldig dat ze deze titel gewonnen hebben”, aldus Daniëlle.

Oppashelden in de bloemen
Onlangs riep bloemenspecialist Fleurop ouders en kleinkinderen op om oppas-opa’s en -oma’s in de bloemen te zetten. Via de Fleurop-website konden opa’s en oma’s worden opgegeven voor de titel ‘Oppas opa en oma van het jaar’. Want opa’s en oma’s blijken de rots in de branding voor menig gezin. “Oppassen gaat vaak veel verder dan opletten. Opa’s en oma’s zijn er niet alleen voor vertier, ze draaien tegelijkertijd het huishouden: van wassen tot koken. Met deze actie wilden we ouders en kleinkinderen inspireren om hun grote helden te bedanken. Bezorg ze een goed gevoel”, aldus Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop.

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is al meer dan 97 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.050 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door WUA al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000