“Wat is Little Manhattan zonder Subway?”

Door Elly van der Zee 3 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  “Wat is Little Manhattan zonder Subway?”

Studenten en starters verheugd over opening Subway-restaurant Lelylaan

Amsterdam, 23 maart 2018 – Subway en studenten is een goede combinatie, dat blijkt wel uit de grote schare studerende fans. En daarom ook is voor het nieuwste Subway-restaurant het oog gevallen op de Cornelis Lelylaan in Amsterdam, campus Little Manhattan.

De oplettende kijker zag het al aan de gekleurde posters op de ramen: op de begane grond van campus Little Manhattan is een nieuwe Subway-vestiging gekomen. Het is de tiende vestiging in Amsterdam. De internationale campus is in november 2017 geopend en biedt woonruimte aan 590 studenten en 300 starters. Op een studentencampus hoort Subway dus echt thuis. Op zaterdag 24 maart is het hier feest. Dan is de Grand Opening van het restaurant met een speciale aanbieding. En ook als je niet student bent, ben je natuurlijk welkom!

Vanaf 14 maart is Subway Lelylaan al open voor het publiek. Een van de eerste gasten is Safae, MBO-studente, 17 jaar. Samen met haar vrienden bezoekt ze het nieuwe Subway-restaurant: “Dat hier nu een Subway zit is echt heel handig. Nu hoef je niet meer eerst in te checken op het station om een broodje te halen. En hier heb ik ook nog eens een gezonde keuze!”

Nog meer openingen
Wie denkt dat Subway met deze opening aan de Cornelis Lelylaan voorlopig wel weer klaar is met uitbreiden, heeft het mis. In de binnenstad van Haarlem is afgelopen woensdag een Subway-restaurant geopend en in Utrecht volgt er in april eentje. Ook op de planning staat het Brabantse Best, in een winkelcentrum vlak buiten de stad (I.B.C.-weg). Daarnaast groeit het aantal Subway-shops in tankstations: in Amsterdam Noord en Diemen zijn er intussen weer twee geopend. En zo staan er het komende jaar nog meer openingen over heel Nederland op de planning.

Over Subway® restaurants
Subway® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 201 Subway® restaurants. Bij Subway® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid met versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De Subway® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000