Fastservice Kanjer 2015 komt uit Sittard

Door Van Hulzen 5 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Fastservice Kanjer 2015 komt uit Sittard

SVO Vakopleiding kent prijs toe aan SUBWAY store manager Roos Vranken

Sittard, 16 november 2015 – SVO Vakopleiding heeft Roos Vranken (25) uitgeroepen tot Fastservice Kanjer 2015. De store manager van SUBWAY Sittard (Havikstraat) dankt deze eer aan haar inzet en resultaten gedurende haar opleiding tot bedrijfsleider. De jury prees haar positief-kritische houding, pit en doorzettingsvermogen. “Je hebt alle uitdagingen opgepakt, die op je weg lagen en bent daarbij voornamelijk jezelf gebleven. Het mooie is dat je ook de andere Roos hebt laten zien: af en toe onzeker, zoekend en breekbaar. Deze prijs is jou dan ook van harte gegund.”

In 2011 was ze nog een PABO-studente die parttime bij SUBWAY Sittard in dienst trad als sandwich artist. En daar gingen al snel haar ogen open. “Die studie beviel me niet goed, maar het werken hier juist wel. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.”

Voorbeeld voor anderen
De beslissing die Roos maakte, was stoppen met de PABO en fulltime aan de slag gaan bij SUBWAY Sittard. Om wel aan haar ontwikkeling te blijven werken, startte ze in 2012 met de SVO fastservice-opleiding niveau 3, die ze in 2013 voltooide. In dat jaar werd ze meteen benoemd tot store manager. Tegelijkertijd begon ze aan de opleiding tot bedrijfsleider (‘fastservicemedewerker niveau 4), die ze dus twee jaar later met fantastische resultaten afrondde. Met als kers op de taart de uitverkiezing tot Fastservice Kanjer 2015. Volgens de oorkonde is Roos ‘een student die positief is opgevallen door het leveren van een uitzonderlijke prestatie, opvallende inzet en door collegialiteit. Ze is een voorbeeld voor anderen.’

Zelfinzicht
“Zonder het team van SUBWAY Sittard had ik deze prijs nooit gewonnen”, benadrukt Roos, die vooral dankzij de opleiding tot bedrijfsleider veel zelfinzicht heeft opgedaan. “Ik heb niet alleen veel geleerd over zaken als financieel beleid en personeelszaken, maar zeker ook wie ik als leidinggevende ben. Het klinkt heel cliché, maar die persoonlijke aspecten hebben mij het meest op de rit geholpen.” De eigenaren van het SUBWAY restaurant, Roger en Ellen Offermanns, zijn erg trots op Roos: “Het is heel bijzonder om een medewerker als Roos op deze wijze te hebben zien ontwikkelen tot bedrijfsleider. Het is voor ons een voorrecht om met Roos te mogen werken.”

Over SVO Vakopleiding Fast Service
SVO vakopleiding food is dé vakopleider voor medewerkers en ondernemers in fastservicerestaurants en horeca. De trainers zijn afkomstig uit de (fastservice)praktijk. Sommigen werken daar zelfs nog steeds. De mbo-opleidingen en trainingen sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk. SVO onderscheidt zich door de kennis van de (gestandaardiseerde) werkprocessen die zo kenmerkend zijn in de fastservice. De focus ligt op gastvriendelijkheid en inzicht in de dagelijkse werkprocessen van de medewerkers.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.350 vestigingen in 111 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 173 SUBWAY restaurants. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.
 
Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar. Gasten kunnen ook bij dit nieuwste SUBWAY restaurant kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.
Roos Vranken Fastservice Kanjer 2015

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000