Quaestus Executive Leadership

Door Van Hulzen 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Quaestus Executive Leadership

Van klassieke search naar eigentijdse full service dienstverlener

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. De missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van structurele groei en innovatie.

Deze propositie is het resultaat van een stevig adviestraject dat VHGK met het executive search bureau uit Den Bosch heeft doorlopen. Wij hebben Quaestus richting gegeven hoe zij van een bureau met een klassieke search signature zich weet te positioneren als een bureau dat topmanagers helpt zichzelf te ontwikkelen tot een secure base leader en deze vervolgens succesvol te plaatsen en te helpen onboarden in topfuncties.

Van advertentielijn, corporate brochure tot white paper
Quaestus profileert zich nu als bureau in Executive Leadership. De huisstijl van Q heeft door ons een evolutie doorgemaakt. Tot uiting gebracht in een aantal spraakmakende producties: een white paper met de titel ‘Secure Base leadership, Van angst naar vertrouwen’, een advertentielijn, een corporate brochure, roll banners voor diverse events, een powerpoint bibliotheek ter ondersteuning van klantpresentaties, opgemaakte functieprofielen in de look & feel van opdrachtgevers.

Deze case gedeeld 0 keer
 000