Vacature projectmanager

Wij hebben per direct plek voor een enthousiaste, doortastende projectmanager bij ons eigentijds communicatiebureau. Het gaat om een functie van 32-40 uur per week.

Wat voor werk hebben we voor je?

Je ondersteunt onze accounts met online activiteiten: creëren en publiceren van content voor social media en websites, ontwikkelen van contentkalenders, creatieve invulling voor de content met tekst, beeld, fotografie of video, het beheer en monitoren van allerlei socialkanalen voor onze opdrachtgevers. Je bent handig met diverse social media, online tools, CMS-systemen, digitale nieuwsbriefsystemen en databases.

Naast online activiteiten, begeleid je ook producties en events. Dit bestaat uit het voorbereiden en plannen van de events tot aan het op de dag zelf ter plaatste begeleiden van de events; dit alles in nauwe samenwerking met de klant. Het werk doe je uiteraard niet alleen, je bent altijd onderdeel van een team. Onze opdrachtgevers zijn divers: zakelijke dienstverlening, food & retail, health care en overheid. Spraakmakende opdrachtgevers zijn Hornbach, gemeente Amsterdam, Sanquin, Vrije Universiteit Amsterdam, Amazing Oriental, Subway, Tempo, Edet, gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland, VNG, RIVM.

Eigenschappen

Je hebt een hands-on mentaliteit, kan goed organiseren en plannen en bent gewend om te multitasken. Stressbestending en in staat om zelf prioriteiten te stellen. Je kunt snel schakelen en vindt samenwerken met de klant en het Van Hulzen team een uitdaging. De online wereld kent geen geheimen voor jou. Je volgt alle trends, bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en doorziet de mogelijkheden en kansen. Je bent taalvaardig. Je hebt een commerciële, ondernemende en oplossingsgerichte instelling. Bent zakelijk representatief (dynamisch, inspirerend, vooruitstrevend).

Opleiding en ervaring

Opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld Crossmediale Communicatie, Creative Media, Multimedia Design of een opleiding in Projectmanagement of Marketing. Ervaring als projectmanager. Affiniteit met PR, communicatie, vormgeving, online marketing en het medialandschap. Bureau-ervaring is een pré.

Wie zijn wij?

Wij zijn een fullservice communicatieadviesbureau met public relations in ons DNA, en daarmee de aangewezen adviseur voor organisaties die betekenisvolle communicatie willen ontwikkelen, zowel online als offline. Vanuit ons kantoor in Voorschoten werken we voor overheden, non-profitorganisaties en commerciële klanten in uiteenlopende branches. De essentie in ons vak draait om drie in elkaar vervlochten kernen: strategie, creatie en content.

Wat wij bieden

Een plezierige, open werkcultuur met een team van adviseurs, vormgevers, dtp-ers, tekstschrijvers, mediaspecialisten en bureausupport. Een prettige werkplek aan de Schoolstraat 174 in Voorschoten. Volop ontwikkelingskansen. Prachtige, veeleisende klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Van Hulzen Communicatie werkt met een employee benefit programma. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Reageren

Mail of bel Marina Hendrikse 071 560 20 60, marina.hendrikse@vanhulzencommunicatie.nl voor vragen. Stuur je reactie naar vacatures@vanhulzencommunicatie.nl. Graag voor donderdag 20 februari 2020.

Kijk op vanhulzencommunicatie.nl om meer te weten te komen over ons bureau, onze opdrachtgevers en ons werk.