vacature communicatieadviseur

Vacature communicatieadviseur

Wij hebben per direct plek voor een gedreven en nieuwsgierige communicatieadviseur bij ons eigentijds communicatiebureau. Het gaat om een functie van 32-40 uur per week.

Wat voor werk hebben we voor je?

Met de ingrediënten strategie, creatie en content en een team enthousiaste collega’s, maken wij dagelijks het verschil voor onze klanten. Als adviseur ga je (in teams) aan de slag voor onze opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, food & retail, health care en overheid. Van het oplossen van strategische communicatievraagstukken, pr voor producten en diensten, mediarelaties en monitoring, tot het verzorgen van producties en begeleiden van events. Spraakmakende opdrachtgevers zijn onder andere Hornbach, Fleurop, Sanquin, Vrije Universiteit Amsterdam, Amazing Oriental, Subway Nederland, Total Nederland, Tempo, Edet, gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland, VNG, RIVM.

Eigenschappen

Je  hebt een commerciële, ondernemende en oplossingsgerichte instelling. Bent nieuwsgierig, inspirerend en vooruitstrevend. Voor deze functie beschik je over een analytisch en strategisch denkvermogen. Daarnaast heb je belangstelling voor ondernemerschap, kan je prima zelf ergens op af stappen maar werk je ook graag in teamverband.

Opleiding en ervaring

  • Academisch denk- en werkniveau (HBO/WO)
  • Vakinhoudelijke ervaring met communicatie, marketing pr, perscontacten en kennis van het medialandschap, mediamonitoring en -analyse
  • 3 – 5 jaar werkervaring
  • Bureau-ervaring is een pré

Wie zijn wij?

Wij zijn een fullservice communicatieadviesbureau met public relations in ons DNA, en daarmee de aangewezen adviseur voor organisaties die betekenisvolle communicatie willen ontwikkelen, zowel online als offline. Vanuit ons kantoor in Voorschoten werken we voor overheden, non-profitorganisaties en commerciële klanten in uiteenlopende branches. De essentie in ons vak draait om drie in elkaar vervlochten kernen: strategie, creatie en content.

Wat wij bieden

Een plezierige, open werkcultuur met een team van adviseurs, vormgevers, dtp-ers, tekstschrijvers, mediaspecialisten en bureausupport. Een prettige werkplek aan de Schoolstraat 174 in Voorschoten. Volop ontwikkelingskansen. Prachtige, veeleisende klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Van Hulzen Communicatie werkt met een employee benefit programma. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Reageren

Mail of bel Marina Hendrikse 071 560 20 60, marina.hendrikse@vanhulzencommunicatie.nl voor vragen. Stuur je reactie naar vacatures@vanhulzencommunicatie.nl. Graag voor donderdag 20 februari 2020.

Kijk op vanhulzencommunicatie.nl om meer te weten te komen over ons bureau, onze opdrachtgevers en ons werk.