Bloemlezing 2016 voor Fleurop

Door VHGK 3 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Bloemlezing 2016 voor Fleurop

Wij werken graag voor opdrachtgevers die mensen een goed gevoel geven. Neem Fleurop. Deze coöperatie van bloemisten stelt dagelijks de mooiste boeketten samen om mensen mee te verrassen. Wij bezorgen Fleurop goede PR én hebben op verzoek onze tanden gezet in het jaarverslag.

Voor Fleurop speelt het jaarverslag een belangrijke rol. Waar andere organisaties vaak een jaarverslag uitbrengen als verantwoording naar de aandeelhouders, is het voor Fleurop een communicatiemiddel naar alle betrokken bloemisten. Om keuzes nog eens goed uit te leggen, resultaten toe te lichten en een gevoel van trots aan te wakkeren. Dus kwamen bloemisten zelf aan het woord en werden de highlights en beslissingen van 2016 uitgelicht met het oog op de bloemist.

Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager bij Fleurop: “VHGK heeft aan een half woord genoeg en neemt je veel werk uit handen. Eén redactieoverleg, en ze gingen aan de slag. Ze kwamen met een nieuw concept voor een jaarverslag waar de liefde voor bloemen vanaf spat. Een verfrissend ontwerp, krachtige teksten en aantrekkelijke fotografie. Het is precies geworden wat we voor ogen hadden: compact, modern en aansprekend voor bloemisten.”

Meer weten over jaarverslagen?
Neem contact op met Ilse Mijnders via ilse.mijnders@vhgk.nl of 071 – 560 20 60.

Deze case gedeeld 0 keer
 000