Nooit meer op je knieën om onkruid te verwijderen

Door Elly van der Zee 9 maanden gelden
Home  /  Nieuws  /  Nooit meer op je knieën om onkruid te verwijderen

Tips om je tuin en terras lenteklaar te maken

Naarden, 27 maart 2020 – Nu de lente zich aandient, het zonnetje zo lekker schijnt, en we meer tijd in en om het huis gaan doorbrengen, is het ideaal om klusjes op te pakken. Ook de minder leuke moeten gebeuren: onkruid tussen de voegen, begroeiing op de tuintegels en vuile terrassen. Tijd om deze te lijf te gaan. Wel zo prettig om daar wat hulp bij te krijgen.

Iedereen met een tuin of terras kan niet wachten: zodra de zon feller gaat schijnen en de temperatuur weer boven de 10 graden komt, willen we graag genieten van het voorjaar. De winter heeft echter wel zijn impact gehad op tegels, vlonders en terrassen. Een flinke klus om dit allemaal weer schoon te krijgen. Hierbij wat tips om tuin en terras eens goed aan te pakken:

  1. Ieder oppervlak dat je schoon moet maken, behoeft een andere aanpak. Inventariseer eerst wat je precies wilt aanpakken.
  2. Heb je alle tools en schoonmaakspullen in huis? Zo niet, bepaal wat je nodig hebt. Dit scheelt je onnodig heen en weer rijden naar de winkel.
  3. Maak je tuin of terras helemaal leeg, zorg dat er niets in de weg staat.
  4. Bepaal de volgorde waarmee je de werkzaamheden gaat aanpakken. Eerst het grove werk en zo werk je naar het precieze werk toe.
  5. Begin op de meest donkere en vochtige plekken op je terras of in je tuin. Hier is de aanslag vaak het ergst. En zo kun je eindigen in de zon.

Eén apparaat, vier toepassingen

Hoe handig zou het zijn om niet meer op je knieën te hoeven en een hele schuur vol met allemaal tools om al die verschillende klusjes op te pakken. Daar is een oplossing voor: met de MultiBrush Speedcontrol van Gloria Huis en Tuin reinig je moeiteloos stenen én houten oppervlakken. En met hetzelfde apparaat reinig je ook voegen en verwijder je overhangend gras.

De MultiBrush heeft een krachtige elektromotor (230 V, 500 W). Vind je het handig om snoerloos te werken, dan biedt de MultiBrush li-on flexibiliteit zonder die elektrische kabel die in de weg zit. Je koppelt hem aan elke BOSCH 18V huis- en tuinaccu van 1,5 – 6,0 Ah. De accu en snellader garanderen dat je goed door kunt werken, zonder lange onderbrekingen.

Zeven handige hulpstukken

Ga je aan de slag op je terras of vlonder, dan merk je al snel dat je te maken krijgt met verschillende soorten vuil, die ieder hun eigen bewerking nodig hebben. Daar heeft Gloria de oplossing voor. De Multibrush wordt geleverd met een brede kunststof steenborstel en een stalen voegenborstel. Als accessoire zijn er voor andere oppervlakken en toepassingen diverse opzetstukken, zoals een steenborstel Soft, Medium en Pro, een nylon voegenborstel, een brede borstel voor houten- en WPC (composiet) oppervlakken en de handige graskantensnijder Cut & Brush. Zo reinigt de Soft borstel met borstelharen van verschillende lengtes voorzichtig het oppervlak tot in de kleinste groef, terwijl de staaldraadborstel Pro geschikt is voor het krachtig verwijderen van hardnekkig vuil, zoals korstmos.

Door een uitgekiende techniek is de Multibrush zonder gebruik van gereedschap in een mum van tijd om te bouwen. Met de variabele snelheidsregeling schakel je eenvoudig van krachtig reinigen van stenen oppervlakken naar heel voorzichtig verzorgingsolie aanbrengen op een houten vloer.

Over GLORIA Huis en Tuin

GLORIA levert kwalitatief en technisch hoogwaardige spuiten en gereedschap. GLORIA is een Duitse onderneming, opgericht in 1947 en houdt zich sindsdien bezig met de ontwikkeling van fijnsproeiers, drukspuiten, rugspuiten en apparaten voor het onderhouden van de tuin.

GLORIA producten zijn overal te gebruiken: in de tuin, in de kas of in en om het huis. Het complete assortiment bestaat uit een lijn krachtige fijnsproeiers, een groot assortiment kunststof druk- en rugspuiten, een ruime keuze aan stalen en roestvrijstalen hogedrukspuiten en apparaten die onkruid aanpakken. De GLORIA producten worden conform de richtlijnen van de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd. Dit staat garant voor een duurzame, constante kwaliteit van onze producten en diensten.

Het GLORIA assortiment is het resultaat van tientallen jaren productontwikkeling en ervaring opdoen. De wensen van de klant staan centraal bij de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten. Het resultaat: een betrouwbaar prestatiegericht assortiment met maximale aandacht voor bedieningsgemak, ergonomie en kwaliteit.

Category:
  Nieuws
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000