Grootste bouwmarkt van Gelderland is geopend

Door Elly van der Zee 1 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Grootste bouwmarkt van Gelderland is geopend
Hornbach logo

Vijftiende vestiging van Hornbach staat in Duiven

Duiven, 29 januari 2019 Vandaag opent Hornbach de deuren van haar nieuwste vestiging op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven, vlakbij Arnhem. Het is de vijftiende vestiging van het Duitse familiebedrijf in Nederland, de eerste in de provincie Gelderland. Met een oppervlakte van circa 16.500m2 is het de grootste bouwmarkt van de regio.

 Onder toeziend oog van de Duitse Hornbach-familie, schoven de deuren van de bouwmarkt om 07.00 uur open. “We zijn trots”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. Het is een prachtige projectbouwmarkt, compleet met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in waar grote bouwmaterialen direct kunnen worden ingeladen.”

120.000 artikelen én service

Hornbach Duiven is onderscheidend dankzij haar ruime assortiment van 120.000 artikelen. De Goede vult aan: “Maar we zijn meer dan die grote bouwmarkt met enorm assortiment tegen de laagste prijzen. We zetten vol in op kennis en service, waarmee we doe-het-zelvers graag ondersteunen.” Een treffend voorbeeld is de badkamer- en keukenstudio. Consumenten kunnen hier kosteloos een 3D-tekening laten maken. Via Hornbach’s MontageService kan ook de uitvoering van het project verzorgd worden. Voor wie graag zelf klust heeft de bouwmarkt talloze ondersteunende services, zoals de zaagservice en machineverhuurservice.

‘Beste Bouwmarkt van Nederland’ blijft groeien

23 jaar geleden opende Hornbach de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is de Duitse keten ongekend populair in ons land. Vorig jaar won Hornbach voor de veertiende keer de Retail Jaarprijs in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’ en werd de webshop voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Beste Webshop Bouwmarkt’. Kansen om te groeien ziet Hornbach volop. Op de planning staan nieuwe bouwmarkten in Apeldoorn, Almelo, Enschede, Nijmegen en Rotterdam. Ook bestaande vestigingen worden waar mogelijk uitgebreid met een drive-in, onder andere in Den Haag welke vorige week geopend is.

Over HORNBACH

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In 2019 riepen consumenten HORNBACH voor de veertiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook won HORNBACH dat jaar de ABN AMRO Webshop Award Bouwmarkten en ontving CEO Evert de Goede de ABN AMRO Retail Executive of the Year Award. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000