Subway opent tweede drive-thru in Alkmaar

Door Elly van der Zee 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Subway opent tweede drive-thru in Alkmaar

Subway heeft onlangs een nieuwe drive-thru vestiging geopend in Alkmaar. Gasten kunnen hier vanuit hun auto Subs, salades en wraps bestellen óf in het restaurant gaan eten. De gloednieuwe vestiging wordt gerund door Maikel en Bart Mienis, die hier aspirant-franchisenemers gaan opleiden.

Het nieuwe restaurant is de tweede van drie nieuwe drive-thru restaurants die dit jaar opengaan, vertellen Maikel en Bart Mienis, die als Business Development Agents verantwoordelijk zijn voor uitbreiding van Subway in de regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. “Op 15 juli hebben we een drive-thru geopend in Amersfoort, in augustus volgde het restaurant in Alkmaar en eind dit jaar gaan we open in Hoorn.” Bijzonder is, dat dit de tweede drive-thru vestiging van Subway in de regio Alkmaar is. De gebroeders Mienis: “In 2012 opende Subway de eerste drive-thru vestiging van Nederland, op de oostelijke ring van Alkmaar. Deze loopt heel goed. Onze nieuwste drive-thru zit op de westelijke ring, wij verwachten dat we daarmee een heel ander publiek gaan bedienen. De plek ligt midden in een sportgebied met een ijsbaan, wielerbaan en sportverenigingen in de buurt. Ook zijn er bedrijven en scholen dichtbij én ons Subway-restaurant ligt aan de N-weg richting Egmond aan Zee, dus rijden er ook veel toeristen langs.”

Opleidingslocatie
Het nieuwe restaurant met drive-thru is een bijzondere locatie voor de broers: “We gaan het gebruiken als trainingslocatie. Nieuwe franchisenemers willen we hier klaarstomen voor het runnen van hun eigen Subway-restaurant. We hebben de moderne Fresh Forward inrichting en de nieuwste snufjes hier aangebracht, zodat ze in de juiste omgeving het vak leren. Boven het Subway-restaurant hebben we ons kantoor gevestigd. Zo kunnen we alles goed in de gaten houden: we zitten er letterlijk bovenop!”

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000