Onze kleine klanten

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Geen categorie  /  Onze kleine klanten

Met zo’n 25 professionals behoort Van Hulzen tot de grotere bureaus van Nederland met tot de verbeelding sprekende klanten. Grote klanten. Je zou de conclusie kunnen trekken dat het eerste pr-bureau van Nederland alleen maar grote klanten heeft. Toch niet! “Ach, wat is klein? We hebben grote klanten, met soms kleine opdrachten. En we hebben kleine klanten met voor hen grote opdrachten,” nuanceert partner/adviseur Huib Bannier.

Tot de kleinere, maar daarom niet minder gerespecteerde klanten behoren o.a. een kinderopvang, een kozijnenbedrijf en een advocatenkantoor. De een klopte als starter aan voor een huisstijl met middelen, de ander had verzorgd briefpapier (met woordmerk) nodig en wilde dat toch liever niet bij de hakkenbar op de hoek halen en weer een ander zat verlegen om praktische adviezen over onlinecommunicatie en media-inkoop. Het levert Van Hulzen al met al een bescheiden bijdrage aan de totale omzet.

Toch zijn ze in Voorschoten extra zorgzaam voor de kleintjes. In een enkel geval omdat ze via familie of vrienden zijn binnengekomen, want daar lopen ze niet voor weg in Voorschoten. De meerwaarde voor het bureau zit ‘m vooral in het feit dat het van tijd tot tijd hartstikke leuk is ook voor partijen te werken die niet over een professionele communicatie- of marketingafdeling beschikken, en op dat vlak dus best wat hulp kunnen gebruiken. “Van ingewikkelde en complexe communicatievraagstukken bij onze grote klanten gaan onze handen jeuken. Maar we storten ons met evenveel overgave op het kleinere werk. We beseffen hier allemaal: wie de kleine klant niet eert, is de grote niet weerd.”

 

Category:
  Geen categorie
Dit bericht gedeeld 0 keer
 100