Feliciteren doe je met bloemen

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Feliciteren doe je met bloemen

Fleurop laat in nieuwe campagne zien dat elke mijlpaal gevierd mag worden

Veenendaal, 17 juni 2019 – Een verjaardag, nieuwe woning, geboorte, met pensioen gaan, het behalen van je rijbewijs of diploma … Iedere mijlpaal is er een om te vieren. In haar nieuwe online campagne laat bloemenspecialist Fleurop zien hoe je dat aanpakt.

“Iedere mijlpaal is reden voor een feest!”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “En feestvieren doe je samen. Dus waar wacht je op? Feliciteer je vrienden, familieleden of collega’s en zeg het met bloemen. Met onze nieuwe campagne bieden we kijkers inspiratie voor een fantastisch geschenk, het hele jaar door.”

Crossmediale campagne
Online spots vormen de basis van de campagne. Daarin speelt Fleurop-bloemist Renee Klatten van Leaf Bloemen uit Capelle aan den IJssel de hoofdrol. We zien hoe zij met passie, vakmanschap en de allermooiste bloemen een boeket samenstelt, terwijl klanten haar informeren over de bijzondere mijlpaal waar het boeket voor bedoeld is. De campagnestartonline en is nu te zien via social media en online video.

Bezorg een goed gevoel
Ook deze campagne brengt de essentie van Fleurop in beeld: elkaar een goed gevoel bezorgen. “Iets waar onze bloemisten zich dagelijks voor inzetten door de mooiste boeketten te maken. Op vakkundige wijze leggen zij in elke creatie het gevoel van de gever”, besluit Jeroen de Zwart.

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is specialist in het verzenden van bloemencreaties. Dat doet de coöperatie sinds 1921 in binnen- én buitenland. In Nederland zijn ruim duizend bloemisten aangesloten. Met een totaalnetwerk van 40.000 bloemisten in meer dan 140 landen is een boeket, mede dankzij same-day-delivery, overal ter wereld binnen handbereik en gaat Fleurop ver om goede gevoelens te bezorgen. Met passie, vakmanschap en oog voor duurzaamheid bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: samenwerking, kwaliteit, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en service. Meer informatie: www.fleurop.nl.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000