“En wat is jouw verhaal dan?!”

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  “En wat is jouw verhaal dan?!”

‘Alles heeft een verhaal’ is het credo van Van Hulzen Communicatie. Maar iedereen die er werkt of heeft gewerkt, heeft óók een verhaal. Dat bleek wel tijdens de reünie die het bureau organiseerde. Zo’n 70 oud-Hulzenaren kwamen eropaf. Het leverde een gevarieerd palet op van wat al die communicatie-professionals ná hun Van Hulzen-periode hebben bereikt. Een enkeling begon doodleuk z’n eigen pr-bureau. Menigeen ging verder als zzp’er. Maar voor het gros was het Voorschotense bureau een fraaie springplank naar begerenswaardige pr- en communicatiejobs. Bij universiteiten en beursgenoteerde bedrijven bijvoorbeeld. Mariëlle Bevers schopte het tot directeur communicatie bij het ministerie van OCW. Zij en Petra Langeveld (Partner/Adviseur bij Van Hulzen Communicatie) werden geïnterviewd over ontwikkelingen en toekomst van pr en communicatie. Mariëlle wees erop hoe de digitalisering van informatie het vak ingrijpendveranderde. Petra noemde social media als belangrijke ‘new kid on the block’. Wat volgens beide niet is veranderd en altijd zal blijven in dit vak; denken in relaties.

Tot zover de inhoud. Al die oudgedienden waren immers vooral gekomen voor elkaars verhalen. Dus bleef het tot middernacht tamelijk onrustig in Voorschoten. En dat is in dat bedaagde dorp best wel bijzonder op een doordeweekse donderdag…

Category:
  Nieuws
Dit bericht gedeeld 0 keer
 100