Maak je eigen houten paasei

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Maak je eigen houten paasei

Hornbach organiseert kinderwerkplaats op zaterdag 23 maart

Houten, 11 maart 2019 – Zaterdag 23 maart opent bouwmarkt Hornbach, de deuren van haar kinderwerkplaats. Jonge doe-het-zelvers kunnen er knutselen aan een stoer steigerhouten paasei dat als wandrek gebruikt kan worden.

“We gaan zagen en verven”, vertelt marketingmanager Maarten Post. “Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen hun eigen paasei figuurzagen. Daarna mogen ze het ei personaliseren. Verf het bijvoorbeeld in je favoriete kleur of schilder je eigen naam erop. Voorzie het ei van plankjes en je kunt het als wandrek gebruiken. En terwijl de kinderen de handen uit de mouwen steken, kunnen hun ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”

Gratis meedoen
De kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie http://www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.
Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000