Koningin Wilhelmina, Anne Frank en Aletta Jacobs ontvangen bloemen

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Koningin Wilhelmina, Anne Frank en Aletta Jacobs ontvangen bloemen

Fleurop roept op heldinnen te bedanken op Internationale Vrouwendag

Veenendaal, 8 maart 2019 – Bloemen sieren vandaag de standbeelden van Anne Frank in Amsterdam, Aletta Jacobs in Groningen en koningin Wilhelmina in Apeldoorn. Een ludieke actie van bloemenspecialist Fleurop, die daarmee oproept heldinnen te bedanken op deze Internationale Vrouwendag.

Al sinds 1911 wordt op 8 maart wereldwijd stilgestaan bij de positie van vrouwen in de maatschappij. Het thema van Internationale Vrouwendag 2019 is heldinnen. “Anne Frank, Aletta Jacobs en koningin Wilhelmina waren heldinnen bij uitstek. Aletta Jacobs vanwege haar strijd voor vrouwenkiesrecht, Wilhelmina omdat zij het volk tijdens de Tweede Wereldoorlog moed insprak via de geheime zender Radio Oranje, en Anne Frank omdat zij met haar dagboek miljoenen mensen inspireert. Maar je hoeft geen grote daad te verrichten om een heldin te zijn”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “Met deze actie willen we mensen inspireren heldinnen in de eigen omgeving te bedanken. Internationale Vrouwendag is daar een mooi moment voor.”

#Mijnheldin
Van grote tot kleine daden, iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die zich voor jou heeft ingezet of je uit de brand heeft geholpen. Denk aan de buurvrouw die boodschappen voor je doet als je ziek bent, een goede vriendin die je uit de brand helpt door jouw kinderen uit school te halen of een lerares of collega die jouw talenten weet te vergroten. Laat weten hoe belangrijk zij voor je zijn. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/fleurop.nl

Bezorg een goed gevoel
De Zwart vervolgt: “De actie brengt de essentie van Fleurop in beeld: elkaar een goed gevoel bezorgen. Iets waar onze bloemisten zich dagelijks voor inzetten door de mooiste boeketten te creëren. Op vakkundige wijze leggen zij in elk boeket het gevoel van de gever.”

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.050 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000