Feestelijke mijlpaal in de Week Zonder Vlees

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Feestelijke mijlpaal in de Week Zonder Vlees

Ben van Overbeeke bestelt 30.000e Vegan Supreme

Breda, 11 maart 2019 – Feest bij Subway Breda in de Karnemelkstraat. Op de eerste dag van de Week Zonder Vlees werd hier de 30.000e Vegan Supreme verkocht, sinds de introductie van deze variant in Nederland. Ben van Overbeeke bestelde deze Sub en werd verrast met een VIP-behandeling en een jaar lang elke week een gratis Sub of salade.

VIP-behandeling
Van Overbeeke stond op maandag 11 maart even raar te kijken. Toen hij een Vegan Supreme bestelde, wachtte hem een grote verrassing. Het bleek dat hij de 30.000e Vegan Supreme had besteld, sinds deze in januari 2019 werd geïntroduceerd. Van Overbeeke werd uitgeroepen tot VIP en mocht plaatsnemen aan een feestelijk gedekte tafel. Als VIP won hij een jaar lang elke week een gratis Sub of salade. “Hier ga ik volop gebruik van maken, want dit is mijn favoriete lunchplek. Ik heb de Vegan Supreme laatst geproefd, erg lekker. Dus ik bestelde hem vandaag weer. Dat bleek een heel goede keuze! Maar ik vind de Italian B.M.T. ook heerlijk, ik houd van afwisseling.”

Vegan Supreme
Sinds januari 2019 is de Vegan Supreme verkrijgbaar bij Subway: een gekruide kikkererwtenburger omhuld met quinoa, op een broodsoort naar keuze. Het is een voorbeeld van een veganistische optie in het ruime assortiment van Subway. Dat bestaat uit een groot aantal ingrediënten waarmee iedereen naar eigen wens zijn sandwich of salade kan samenstellen, die vers wordt bereid.

Week Zonder Vlees
Van 11 tot 17 maart 2019 is het de Nationale Week Zonder Vlees. In deze week, die als doel heeft om Nederland bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten, brengt Subway volop onder de aandacht dat er lekkere alternatieven zijn. Isabel Boerdam, initatiefnemer van de Week Zonder Vlees, is verheugd dat de 30.000e Vegan Supreme in ‘haar’ Week Zonder Vlees is besteld. “Dit toont precies aan wat we willen uitdragen: er zijn lekkere alternatieven voor vlees en het loont om die eens te proeven. Doordat Subway partner is van de Week Zonder Vlees, zien mensen in dat je gemakkelijk, snel en lekker vegetarisch kunt eten, ook onderweg of tijdens de lunch.”

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000