America’s Cup Team Nederland presenteert Eelco Blok als managing director

Door Van Hulzen 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  America’s Cup Team Nederland presenteert Eelco Blok als managing director

Voormalige KPN directeur en topzeiler neemt de uitdaging aan

Den Haag/Scheveningen, 8 februari 2019 – Na eerdere aankondigingen van DutchSail eind januari in Scheveningen, stoomt DutchSail door en is trots op de benoeming van Eelco Blok, voormalig CEO van KPN, als managing director van DutchSail 36e America’s Cup. Initiatiefnemer/schipper en twee keer winnaar van de America’s Cup, Simeon Tienpont: “Eelco is de juiste man op de juiste plaats en zeker op het juiste moment. Hij was de enige persoon op onze ‘short-list’ en we zien het als een grote stap voorwaarts in de verdere ontwikkeling van onze campagne.”

Blok is ook enthousiast: “Het is een unieke uitdaging om mijn ervaring samen met mijn toewijding voor topsport, vooral de wedstrijdzeilsport, met elkaar te kunnen combineren. Ik ben enthousiast over de vooruitgang die het team tot nu toe heeft geboekt, en ik ben werkelijk  onder de indruk van het aantal top-instellingen dat hun commitment reeds heeft afgegeven. Oke, we hebben een achterstand, maar geloof me, dat haalt het beste in mij naar boven en ik voel me ook gesteund door de eerste reacties.”

Eelco Blok start in februari met de voorbereidingen en zal per 1 maart werkzaamheden oppakken. Blok blijft in een adviesrol betrokken bij Reggeborgh.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000