VHGK versterkt team met drie professionals

Door Van Hulzen 3 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  VHGK versterkt team met drie professionals

Wij heten onze nieuwe professionals welkom

Voorschoten, 7 mei 2018 – vanhulzen•gummo•kicks [VHGK] heeft zijn team in korte tijd versterkt met drie communicatieprofessionals: Chelsi-Jay Sontohartono, Dmitri Berkhout en Lala Aleksanyan. Zij zijn inmiddels aan de slag en stellen zich graag voor:

Chelsi-Jay (Junior Adviseur): “Ik kon na mijn afstudeerperiode direct aan de slag als junior adviseur bij VHGK. Het feit dat ik dagelijks bezig ben met een diversiteit aan klanten, maakt elke dag weer anders en uitdagend.

Dmitri (Senior Adviseur): “Net als de wereld ontwikkelt communicatie zich in een een razend tempo. Het blijft geweldig om daar met opdrachtgevers telkens een frisse, strategisch geladen invulling aan te geven. Dat doen we bij VHGK met een ijzersterk, multidisciplinair team. Die dynamiek geeft enorm veel energie, ik voelde me meteen helemaal thuis.”

Lala (Junior Adviseur Online): “Vanaf de middelbare school wist ik het al meteen, ik wilde mijn kennis verbreden bij een PR- of communicatiebureau. Ik heb het geluk dat ik de digitale wereld in mag duiken voor VHGK om mijn ervaring en expertise in te schakelen en te optimaliseren.”

Over VHGK

VHGK staat voor vanhulzen•gummo•kicks. Een fullservicebureau voor geïntegreerde communicatie vanuit de disciplines strategie, creatie en content. Gevestigd in Voorschoten, met alles onder een dak: adviseurs, projectmanagers, socialmediaspecialisten, vormgevers, media-inkopers en tekstschrijvers. In totaal werken bij VHGK 21 professionals, onder meer voor Subway, Edet, Tempo, Total Nederland, Gemeente Rotterdam, Gemeente Haarlemmermeer, Provincie Zuid-Holland, Fleurop en Hornbach Bouwmarkt Nederland.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 100