Subway benoemt Marc van der Lee tot PR Directeur Europa

Door Elly van der Zee 3 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Subway benoemt Marc van der Lee tot PR Directeur Europa

Subway heeft Marc van der Lee aangesteld als PR Directeur voor Europa. Hij gaat regie houden op de Europese PR agenda van Subway en werkt daarin samen met verschillende partners in Europa.

Marc heeft ruime ervaring op het vakgebied van Corporate Communicatie in de internationale voedingsindustrie. In zijn loopbaan heeft hij diverse rollen bekleed in communicatie, PR en MVO, zowel in de voedselproductie als in de wereld van consumentenproducten. Ook was hij partner en senior consultant voor Ruemour Consultancy, een bureau gespecialiseerd in reputatiemanagement en communicatie in de voedings- en agri-industrie.

Subway heeft een rijke historie en het bedrijf ondergaat momenteel een enorme transformatie. Ik ben zeer enthousiast om in deze interessante tijd aan boord te komen en kijk ernaar uit om de goede reputatie die Subway heeft nog verder te versterken,’ aldus Marc.

De Europese Marketing Directeur Mike Brouwers over de aanstelling: ‘Marc’s enorme passie voor Subway en zijn winnaarsmentaliteit zullen ons helpen om de verhalen achter ons merk en onze producten nog beter te vertellen. Met de ervaring die hij meebrengt, zullen we ons nog beter kunnen verbinden met consumenten in heel Europa.’

Over Subway® restaurants
Subway® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 110 landen. Europa telt momenteel ruim 5.500 locaties. In Nederland groeit het merk sterk en de ambitie is om in aantal vestigingen de grootste restaurantketen van Nederland te worden. Dit jaar werd de mijlpaal van 200 vestigingen gepasseerd. Bij Subway® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid met versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. Het eerste Subway restaurant werd geopend in 1965 in Bridgeport, Connecticut (VS) door de toenmalige 17 jarige Fred DeLuca en Dr. Peter Buck. Het is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 21.000 franchisenemers wereldwijd. Kijk voor meer informatie op www.subway.nl

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000